Nieuwsbrievenarchief

Deze nieuwsbrief bevat een update over het onderzoek, een verslag van onze stagiair Noa van der Valk en een overzicht van de portretten die afgelopen tijd op de website van het onderzoek zijn verschenen.

In deze derde nieuwsbrief staat een uitnodiging voor een workshop Familieonderzoek Indisch-Duitse voorouders op zaterdag 28 januari 2023 op het NIMH.  Ook is een verslag over de Dag van de militaire geschiedenis op 8 oktober 2022 opgenomen. 

In deze tweede nieuwsbrief vindt u een herinnering voor de kick-off van het onderzoek op 30 augustus, en een uitnodiging voor de nabestaandendag die op 17 september in samenwerking met de stichting Pelita wordt georganiseerd. Ook treft u een agenda aan van alle bijeenkomsten die komende tijd vanuit het onderzoek plaatsvinden.

In mei van dit jaar is het Nederlands Instituut voor Militaire Historie begonnen met een historisch onderzoek naar de ramp met de Van Imhoff in 1942. Met deze nieuwsbrief informeren wij nabestaanden, betrokkenen en andere geïnteresseerden over de voortgang van het onderzoek.

Inschrijven

Nederlands Instituut voor Militaire Historie

Telefoon

088- 951 6655